Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Adopție motan portocaliu

NumeGarfield, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0771443426
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 luni
EticheteUn motan superb isi cauta familie! O portocala plina de iubire care toarce cand o atingi! Apreciez sa aiba 1/2 ani maxim, e sanatos, stufos si de talie marie!

Este extrem de alintos și blând, tare jucăuș și energic.
Bine să caute în fiecare zi mâncare la cafeneaua unde lucrez(Rua Social Bar) și alături la Rotiseria Puiu Mamii,unde mai primește pui,în zona Calea Moșilor cu Eminescu.
Este si foarte adaptabil deoarece stă pe unul dintre scaunele de la cafenea pe perna și doarme și se alintă cu oricine îl mângâie.
Îmi doresc tare mult să știu ca are o familie,un cămin cald și sigur unde este îngrijit și protejat,iubit și fericit.
Rog seriozitate și vă rog să mă contactați doar dacă sunteți siguri ca vă doriți să deveniți familie pentru acest motan fenomenal.
Este cu adevărat aparte.
Eu am deja 5 pisici adoptate și nu-mi mai pot permite încă unul.
Este foarte curat,își spală mereu blănița și nu are purici sau căpușe,din câte am văzut eu.
Asemenea suflet minunat merită o familie,să fie alături de oameni care pot avea grijă de el și îi pot oferi un trai bun.Completează mai jos formularul de adopție pentru Garfield sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0771443426


Formular de adopție