Adoptie Juli

NumeJulieta, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0756760176
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum o lună
EticheteEa este Julieta, are in jur de 3 ani si isi cauta familie. Este o pisica sanatoasa, linistita si foarte iubitoare dar care a trecut prin multe.
Am luat-o de pe strada in mai 2021, crezand ca este bolnava, era extrem de slaba si deshidratata. In urma analizelor si testelor am descoperit ca nu avea nici o problema de sanatate, era in stare foarte proasta doar din cauza ca nu fusese hranita.
Julieta este foarte prietenoasa si se adapteaza usor, este relaxata.. cu oamenii, dar nu cu alte animale. Din pacate nu il accepta pe motanul meu asa ca trebuie sa o dau cuiva care doreste un singur animal de companie.
Se potriveste si unei persone varstnice, fiindca este o pisica linistita care nu face prostii. Face la litiera, niciodata in alt loc si in general ii place stea langa cineva, poate fi lasata si singura fara probleme si are program de joaca o data pe zi.
Este castrata (era castrata de cand am luat-o de pe strada, posibil sa fi fost o pisica pierduta), este deparazitata intern si extern si are o frumusete speciala datorita ochilor de culori diferite 🙂Completează mai jos formularul de adopție pentru Julieta sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0756760176


Formular de adopție