Adoptie cel mai haios motanel, Skipper (3 luni, carnet de sanatate, vaccinat etc)

NumeSkipper, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Skipper a fost gasit impreuna cu fratele sau (care mai are un pic de recuperat inainte de a-si cauta familie ) la marginea unei paduri de langa Bucuresti intr-o zi torida de august. Amandoi s-au dovedit adevarati luptatori de mici! Le spunem ca au fost lasati acolo ca sa-si faca stagiul in catarari si ascutit ghearele, stagiu pe care l-au absolvit cu succes. Adevarul e mai trist si implica oameni iresponsabili si abandon de animale, dar cei doi smecheri merita o poveste mai frumoasa de inceput de viata.

Skipper este super simpatic si destept. Are toate vaccinurile la zi, e curat si pregatit de viata pisiceasca de casa. E zvapaiat si iubicios. Probabil va va rontai degetele de la picioare o perioada, dar cand va creste va incepe sa aiba tabieturi si se va mai cuminti.

Ce putem oferi noi? Pe langa „zestre” sub forma de litiera & lopatica & sac de nisip, jucarii diverse, carnet de sanatate, va oferim si tot suportul nostru pentru a va armoniza si acomoda cu noul membru al familiei (sfaturi, incurajari, sprijin financiar cand va fi momentul sterilizarii, recomandari de medici veterinari etc.).

Ce ne dorim de la voi? Responsabilitate, iubire si asumare ca Skipper va fi un adevarat membru al familiei cu propriile nevoi si personalitate. Nu am vrea ca existenta lui sa se reduca la un lung sir de NU-uri (nu urca acolo, nu face aia, nu face aialalta). Este pisica, va face prostioare, dar va fi si suficient de dragalas sa-i iertati multe. Si va va recompensa cu iubire si cu momente super amuzante (pozitii ciudate de somn, cozonacei in miez de noapte, acrobatii).

In principiu cautam persoane interesate din Bucuresti si localitatile limitrofe, dar suntem deschisi si la alte optiuni care nu presupun sa deplasam micutul sute de km. Plus ca vom vrea sa venim sa-l mai vizitam din cand in cand. Cel putin pana va acomodati unul cu celalalt

Adresa de email:
Telefon: 0726248506Completează mai jos formularul de adopție pentru Skipper sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0726248506


Formular de adopție