Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Adoptati-l pe Mitică, Baietel Castrat, 1 an, Bucuresti

NumeMitică, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 aniAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Mitică (alintat si ca Tică) este un motanel de 1 an si ceva, cu ochi albastri, suflet pur si atitudine dragastoasa! Ii place sa priveasca de la fereastra, se tranteste in pat si se rasfata ca nimeni altul, e super cuminte si iubibil. L-am gasit de mic pe strada, l-am imblanzit, de curand a fost si castrat si acum ii cautam norocul, adica o familie. Mai avem un motanel si nu se inteleg deloc, iar pentru a avea tot apartamentul la dispozitie, le-am facut program de libertate si joaca, alternativ. Ca sa nu ii mai chinuim nici pe unul, nici pe altul, ne-am gandit ca poate este cineva dornic de un nou prieten. 😊 Il putem aduce noi in Bucuresti si imprejurimi.

Adresa de email:
Telefon: 0784766858Completează mai jos formularul de adopție pentru Mitică sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0784766858


Formular de adopție