Acțiune Reactiune

NumeLera, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0745677445
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 luni
EticheteO teorie a fizicii, dar și o lege a naturii în baza căreia, faptele și deciziile luate ne influențează atât pe noi cât și pe cei din jur (cuvantatoare ~necuvântătoare) – nimic nu trece fără consecință, toate acțiunile având o urmare..

Aceasta lege se aplica și în cazul Lerei, o fetita de aprox 5 luni (blanda, afectuoasa și sociabila) , care a primit șansa la viata în momentul în care a fost luata din strada.
Astfel, prin simplul gest de adoptie, vor fi schimbate (în bine) 3 vieți : a ei, a adoptatorului și a surioarei ramase în strada (din păcate exista anumite limite, iar ea nu va putea fi preluata doar dacă /atunci când Lera va avea o familie a ei.

Pt cei care doresc sa se facă vinovati* de cel puțin 3 fapte bune și sa suporte* consecintele (benefice) , nr contact:

Bucuresti ~Exclus curte ~Balcon închis ~Interes vizavi de plasele protecție pisici.

Adresa de email:
Telefon: 0745677445Completează mai jos formularul de adopție pentru Lera sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0745677445


Formular de adopție

2 mesaje
Leordean Bogdan 7 martie 2021 la 7:32 pm

Bună seara! Ne interesează sa o adoptam pe Lera. Stam la bloc, avem balcoanele închise și plase la geamuri. Băiatul meu Vlad își dorește foarte mult un pisica. Așteptăm cu nerăbdare să ne contactați. Bogdan Leordean 0740120036

Bună ziua!
Am văzut anunțurile dvs și am văzut o pe Legea!
As dori sa o luam noi, problema este că locuiesc în Germania.
Cum se poate proceda,in această situație?