Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Bobby – motanel negru 8 saptamani

NumeBobby, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 aniAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Numele meu este Bobby si am venit pe lume intr-o zi ploioasa, in urma cu aproximativ 2 luni. Mamica mea a disparut pe vremea cand aveam doar cateva zile, asa ca eu si cei doi frati ai mei am fost crescuti cu biberonul de cei care ne-au gasit mai mult morti decat vii in iarba. Acum m-am facut mare si mi-as dori sa imi gasesc casuta mea.
Ma inteleg foarte bine cu alte pisici pentru ca ma joc cu ele de cum am facut ochi si m-am ridicat pe labute. Mananc orice fel de mancare pentru pisici (si nu numai!) si am invatat la ce foloseste litiera de cand abia ma tineam pe picioare. Sunt deparazitat intern si extern iar peste o luna am inteles ca voi primi si primul vaccin.

Adresa de email:
Telefon: 0723007226Completează mai jos formularul de adopție pentru Bobby sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0723007226


Formular de adopție