Care e marea dragoste a Lunei, zisă și pisica jder? Omul.

NumeLuna, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
Etichete



Anunț expirat!
Publicat acum 1 an

Care e marea dragoste a Lunei, zisă și pisica jder? Omul. Îi place să stea în brațe în timp ce tu te uiți la serialul preferat pe Netflix, să doarmă cu tine în pat (de cele mai multe ori PE tine sau lipită de tine) și te urmărește peste tot prin casă, chiar dacă are și alte pisici drept companioane de joacă. Bonus? E și vorbăreață rău – răspunde la orice întrebare îi pui.

Nu știu dacă pozele surprind cât de haioasă e puiuța, cu blănița ei explodată, codița foarte scurtă și pufoasă, ca un pămătuf, și ghetuțele negre care îi acoperă lăbuțele. Asta urmează să vezi live, când o să-ți acapereze patul :))

Luna are în jur de 7 luni, e deparazitată, vaccinată, sterilizată și are carnet de sănătate. Ca orice pisică manierată, folosește litiera.

Dacă crezi că ați face echipă bună împreună, lasă-mi un mesaj pe Whatsapp (la telefon nu prea pot răspunde oricând), mititca m-a desemnat pe mine purtătoarea ei de cuvânt.

P.S. Luna e salvată din stradă, dintr-o grădină de bloc unde risca mereu să fie atacată de câinii lăsați nesupravegheați în preajmă.

Completează mai jos formularul de adopție pentru Luna sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753478712


Formular de adopție