NumeKaki, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
Etichete



Anunț expirat!
Publicat acum 1 an

Viața nu a fost ușoară pentru Kaki. A crescut în incinta unui teatru, împreună cu sora și mama ei. Când teatrul s-a închis, au fost toate date afară și lăsate de izbeliște. Neobișnuită cu viața pe stradă, mama lor a murit repede, călcată de mașină sub ochii celor două fiice. Bulgăraș și Kaki au fost aproape să aibă aceeași soartă, dar cineva cu multe animale s-a îndurat de ele și le-a luat provizoriu în casă.

Acum le căutăm familii, pentru că sunt ambele niște pisici absolut minunate, adaptate cu brio la viața de apartament. Sunt liniștite, curioase, afectuoase, topite după mângâieri și atenție. Și, drept bonus, se înțeleg extraordinar cu alte pisici, dar și cu câini. Ar fi păcat să nu primească o a doua șansă la o viață fericită și lipsită de griji.

Surorile sunt tinere, au aproximativ 2 ani. Știm că lumea nu prea adoptă pisici adulte, dar, din experiență, mai știm și că pisicile adulte sunt mult mai potrivite pentru multe familii decât puii. Pentru că sunt mai liniștite, nu sunt stricăcioase, nu te trezesc noaptea, pot să stea multe ore singure acasă și sunt mai rezistente, spre deosebire de pui, care sunt foarte fragili, stricăcioși, energici mai ales noaptea și au nevoie de foarte multă atenție.

Completează mai jos formularul de adopție pentru Kaki sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753478712


Formular de adopție