NumeSalsa, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
Etichete



Anunț expirat!
Publicat acum 1 an

Acum mai bine de o lună, Salsa a fost abandonată la City Vet, cel mai greu moment al vieții ei. Pe scurt, familia ei a lăsat-o internată cât timp a fost plecată în concediu, dar nu s-a mai întors niciodată după ea.

Fetele de la cabinet, Beti și Aurora, au făcut imposibilul și au pus-o pe picioare, dar, acum, că se simte bine, Salsa e foarte nefericită să-și ducă viața într-o cușcă de internare, așa că are nevoie de o familie care de data asta să nu o mintă când îi promite că îi va fi alături toată viața.

Micuța, care acum are 4-5 luni, a fost foarte dezorientată și supărată când a fost lăsată la cabinet și a văzut că părinții ei nu se mai întorc să o ia. Dar încet, încet, s-a resemnat și a arătat ce pisică prietenoasă e. Îi place să fie alintată, toarce, face giumbușlucuri ca să-ți atragă atenția și merită toată atenția din lume, mai ales dacă ne gândim prin câte a trecut deja 🥺. Îți agață hainele printre gratii, cu speranța că o să primească o mângâiere.

Vrei să-i dai tu o nouă șansă la o viață fericită? Dă-ne un semn și hai să o vizitezi la cabinet! Sau măcar ajut-o cu un SHARE să-și găsească familia.

P.S. Drept bonus, blănița Salsei are un model foarte neobișnuit pe spate, pe care vă lăsăm să-l descoperiți când veniți să o cunoașteți.

Completează mai jos formularul de adopție pentru Salsa sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753478712


Formular de adopție