NumeNora și Norris, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
Etichete



Anunț expirat!
Publicat acum 1 an

💔2 frați, un singur ochi să-i ghideze în viață💔

Nora și Norris nu sunt pisoii pe care i-ai adopta în mod normal, dar nu au cum să nu spere și ei la o continuare fericită a poveștii lor.
Au fost abandonați de când nu fuseseră încă înțărcați pe o margine de drum și apoi măcinați de rinotraheită. Au ajuns în grija fetelor de la City Vet, dar Norris își pierduse deja ambii ochi, iar Nora, pe unul dintre ei.
Totuși, ei sunt niște luptători. S-au recuperat și au învățat repede să trăiască cu micile lor defecte. Mănâncă cât 4, se joacă încontinuu unul cu celălalt și dorm îmbrățișați.

Norris e un puiuț tare ingenuu, sare în brațe de cum aude o voce cunoscută ❤️. Nora e sora protectoare, care stă mereu în preajma lui Norris, îl ghidează și nu lasă pe nimeni să se apropie de el, până ce nu-i câștigă ei mai înainte încrederea. De aceea, ne-am dori foarte mult să plece împreună în adopție.

Mititeii au acum 2 luni, folosesc amândoi cu succes litiera, mănâncă și bobițe, și hrană uscată și vor fi vaccinați înainte de vaccin.
Dacă vreți să salvați două vieți cu șanse infime la adopție, dați-ne un semn.

Completează mai jos formularul de adopție pentru Nora și Norris sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753478712


Formular de adopție