Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Abia se ținea pe picioare, când s-a legat de un confrate’ mai mare.
Deși la rândul lui tot un copil ( 8 luni),acesta l-a adoptat’ și a făcut tot ce i-a stat în putință pt a-i fi bine – îl ghida către locurile unde se punea mâncare și apa, îl spala, se juca cu el, noaptea îl ducea în locuri sigure pt a se adăposti.
Toate acestea au dispărut brusc, in momentul in care au fost atacati de câini. A incercat cât a putut să-i țină departe de cel mic și a plăti cu prețul vieții pt ca acesta sa scape ( putea să fugă, însă nu a făcut-o).
PS: au fost oameni care au asistat, dar nu au intervenit nicicum.

Chiar daca incidentul l-a socat ( este speriat & debusolat),micuțul nu pleacă din acel loc, dând de înțeles că își așteaptă prietenul fara de care nu se poate descurca – nu știe ce să facă, nu știe încotro să o apuce.
In orice clipa i se poate întâmpla și lui același lucru. In zona exista un posesor de câini, ce la o anumită perioadă ii lasă liberi pt a vana pisicile din zona – au existat numeroase incidente de gen- exista numeroase plângeri făcute la poliție.

‼️Pt cei care doresc să-i ofere șansa la viață ,de a avea pe cineva alaturi, iar sacrificiul sa nu fie în zadar: foster( un loc în care sa fie în siguranță până la adopție)- adoptie
Nr contact: 0734433201

Completează mai jos formularul de adopție pentru "" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0734433201


Formular de adopție