NumeOnel, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
Etichete



Anunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Povestea lui Onel este una comuna și frecvent întâlnită: la nici 2 luni, împreună cu cei 3 fratiori/ surioare , a fost băgat intr-o cutie bine sigilata pt a muri sufocați ( norocul lor ca au fost găsiți la timp).

Nici designul nu este unul de mare excepție, din contra pisicile alb negru sunt printre cele mai evitate, considerate mai puțin interesante’ / captivante.

Cu toate acestea,el este ( cu cea mare modestie)un adevărat fenomen,rar întâlnit.

Cu totul atipic atât prin comportament, cât și caracter – sensibil la nivel emoțional, gradul de empatie depășește orice rationament ( nu vă puteți imagina/ gândi).
Probabil acest lucru se datorează si dimensiunilor sale : deși nu se vede in poze, la aproape 1 an, Onel este un adevărat dolofan – depășește cu usurinta un cățel de talie mica. Asta înseamnă că, într-un corp mare, exista o inima mare, o inima plina de iubire – trăiește, respira doar pt a oferi afecțiune.

Ar fi multe de spus, însă oricât aș vorbi nu as putea cuprinde nici pe aproape natura lui.

Ați fi îndreptățiți să vă întrebați, de ce nu-l păstrez, din moment ce este atât de special/ fenomenal.
Ei bine, prin natura meseriei’ – aceea de a salva – nu-i pot oferi nici pe sfert din ceea ce el merita: un loc numai al lui,unde sa aibe totul – fara jumătăți de măsură – un loc unde să poată fi cu adevărat fericit.

Astfel,nu rămâne decât să sper că va exista cineva care își va dori să-l cunoască/ descopere și să se bucure pe deplin de tot ceea ce el însumează, reprezintă, este…

București – Exclus curte- Balcon inchis

Completează mai jos formularul de adopție pentru Onel sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0734433201


Formular de adopție