.

NumeBijou, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani



Anunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Solicit urgent sprijinul vostru, prin adoptie sau foster in Bucuresti sau imprejurimi.
Este fetita, are cam 5-6 ani si 2.5 kg….subponderala, ceea ce inseamna ca indicele de masa corporala este foarte scazut. Este foarte iubareata, cumintica si obisnuita cu litiera.
Posibil sa fi fost crescuta in casa, dupa comportamentul pe care il are si aruncata pe strada, asta dupa ce a fost separata de pui deoarece organismul ei denota o alaptare “stagnata”de ceva vreme.
Incepand de astazi va petrece 5 zile in incinta unui cabinet veterinar, unde va urma tratament injectabil pentru a reusi sa o stabilizam, va fi deparazitata intern/ extern, sterilizata doar in momentul in care stare de sanatate ne va permite si in cele din urma va face si baita “mult dorita de noi”. Dar din pacate dupa aceasta perioada daca nu reusim sa.i gasim o casuta cat mai repede ma vad constransa sa o duc in locul in care am gasit-o, adica pe strada.
Nu am unde sa o tin si ma ingrozeste ideea ca nu o pot ajuta mai mult.
Accept adoptia doar in conditiile in care voi putea pastra legatura cu viitorii parinti pe o perioada indelungata pentru a sti daca se va adapta noului mediu, dar si care ii va fi stilul de viata.
Ma angajez sa o microcipez si sa vin in sprijinul familiei cu orice este nevoie deoarece imi doresc, ca impreuna, sa ii oferim o viata decenta si sa nu mai ajunga in situatia de acum.
Daca cineva este interesat/a sa o adopte am rugamintea sa mi trimita un mesaj in privat despre locatia unde ar urma sa fie primita, date de contact si detalii despre experienta voastra cu privire la ingrijirea animalelor de companie. Momentan fetita se afla in Bucuresti.

Adresa de email:
Telefon: 0760782171

Completează mai jos formularul de adopție pentru Bijou sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0760782171


Formular de adopție