Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

3 pui de pisica , deparazitati inter/extern si complet igienizati

Localitate Slatina
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Salutare , eu impreuna cu prietenul meu si cu ajutorul unei doamne foarte dragute am reusit sa salvam 4 pisicute impreuna cu mama lor care se aflau afara , in zona unde locuim . De aproximativ o luna de zile le tinem in casa si am decis ca este momentul sa incercam sa le gasim o noua casa si noi stapani . :)
Pisicutele toate sunt foarte curate, ne-am ocupat in detaliu de igiena lor inca din momentul cand le-am luat in casa , toate fac la litiera , sunt linistite , nu sar pe perdele sau alt tip de deranj , sunt doar jucause si pline de viata , in total sunt 4 pui , pe unul dintre pui am decis sa il pastram noi , deci mai sunt inca 3 pisicute ramase .
Pe toti puiutii impreuna cu mama lor i-am dus inca din momentul cand am decis sa ii salvam la medicul veterinar care se ocupa de pisicuta noastra de acasa , pana in prezent le-am facut deparazitare externa , interna , iar in cateva zile urmeaza sa mergem inca odata la medic pentru a le termina deparazitarea interna . Astept mesaj in privat pentru mai multe detalii daca sunteti interesati sa adoptati unul dintre acesti puiuti , un share ar ajuta enorm desigur . Multumesc ! :) ( Pisicutele se afla in Slatina , judetul Olt )

Adresa de email:
Telefon: 0768 25 73 43Completează mai jos formularul de adopție pentru "3 pui de pisica , deparazitati inter/extern si complet igienizati" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0768 25 73 43


Formular de adopție