3 motanei – 4 luni – isi cauta stapan

NumeBaddie, Adrenalina si Sai, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 11 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 11 luni

Au fost luati de langa un bloc, stateau printe schele si materiale de constructii. Erau plini plini de pureci, viermisori si raie auriculara.

Se cauta casuta la apartment preferabil, adica sa fie tinuti in interior. Sterilizarea la varsta potrivita este obligatorie. Dorim sa primim poze cu ei pe viitor si sa mentinem contactul.

In ordinea pozele: Baddie, Adrenalina, Sai 🐱🐈‍⬛🐱

Baddie 🐱 este cel mai mare dintre cei 3, este tacut si cuminte. Este foarte iubitor si mereu sta cu burtica in sus. Face cozonacei si evident, mereu pus pe joaca.

Adrenalina 🐈‍⬛ este foarte jucaus si curios. Sare mereu pe spatele meu si cauta joaca. Este iubitor si maiuna din cand in cand. Cand era mic evada mereu din spatiul amenajat pentru ei.

Sai 🐱 era cel mai timid. Acum exact opusul. Sare pe clanta usii, sta in brate. Toarce cel mai tare si este foarte iubitor. Foarte foarte jucaus!

Cel maro a fost adoptat.

Restul trei sunt la mine de 3 luni si le cautam casute urgent❗ Merita sa creasca la ei acasa, la o familie iubitoare.

Motanii sunt deparazitati, invatati la litiera, mananca hrana uscata, umeda dar si carne. Urmeaza si vaccinarea.Completează mai jos formularul de adopție pentru Baddie, Adrenalina si Sai sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0728151630


Formular de adopție