2 puiuți sărmani au nevoie de ajutor

NumeNu au nume momentan, Femela
Localitate Satu Mare
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Am găsit azi, 27 august, doi pui de pisică langă o brutărie din cartier. Le-am luat acasă, însă momentan le țin în garaj.

E o fetiță și un băiețel. Fetița e mai vioaie, se spală și mănâncă bine, nu pare să aibă nimic foarte grav, în schimb are crize de strănut – mă gândesc că e răcită. Baiețelul e tare slăbit, mănâncă deja puțin mai mult dar îi ia ceva sa își deschidă ochii. Acum, după a doua masă, deja a putut să se deplaseze. E rănit la piciorul stâng, spate, îi tremură și nu poate sta bine pe el. Chiar și așa, ambele vin la tine să le mângâi, au început să miaune și sunt tare blânde și drăguțe. Fetița chiar a preferat să facă drumul până la casa mea pe umărul meu, și nu în ghiozdan, alături de frățior. E clar că, odată ce își vor recăpăta puterile și vor fi tratate, vor fi niște prietene tare faine.

Eu mai am o pisică acasă. Lor le-am dat din mâncarea ei, dar de mâine o să le iau niște mâncare doar pentru ei, căci nu par mai mari de 2-3 luni. E limpede că au nevoie și de îngrijiri medicale. Vrem să le ducem cât de curând, însă nu suntem siguri că vom putea acoperi costul tratamentelor lor. Am vrea să le găsim cât de repede un cămin sau măcar pe cineva de ajutor.


Completează mai jos formularul de adopție pentru Nu au nume momentan sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0748545733


Formular de adopție