2 pisicute dragute,deparazitate complet intern/extern si foarte curate .

Localitate Slatina
Telefon 0768 25 73 43
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
EticheteSalutare , am mai pus un anunt acum cateva zile in care anuntam ca avem 3 pisicute pe care dorim sa le dam spre adoptie eu impreuna cu prietenul meu . Doresc sa fac un mic update , am reusit sa dam una dintre ele si mai avem inca doua .
Pisicutele sunt deparazitate intern-extern , foarte curate , spalate , ingrijite , fac la litiera si sunt cuminti, locuiesc in casa de mai bine de o luna . Noi am pus foarte mult suflet si am investit mult timp in cresterea lor pana in prezent , am prefera sa gasim o persoana / o familie dornica sa le adopte pe ambele , in felul asta sa ramana impreuna . Cautam o persoana sau o familie care este cu adevarat dispusa sa le iubeasca si sa investeasca timp pretios in cresterea lor asa cum facem noi in prezent . Va rugam sa ne contactati doar daca sunteti cu adevarat dispusi sa aveti rabdare cu ele si sa le acordati timp pretios si atentia meritata , multumim !

Adresa de email:
Telefon: 0768 25 73 43Completează mai jos formularul de adopție pentru "2 pisicute dragute,deparazitate complet intern/extern si foarte curate ." sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0768 25 73 43


Formular de adopție