2 pisici castrate sterilizate, tinere, sanatoase, ramase singure

NumeFifi si Mitzi, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 3 ani

Fifi si Mitzi (femele castrate) au varsta de aproape 2 ani si au ramas singure…
Au fost adoptate de pe strada de cand erau mici, si au tinut companie pana acum tatalui meu care s-a dus sa se odihneasca, la aproape 90 de ani…
Cat a stat 2 ani la pat, tata s-a bucurat de iubirea pisicilor, care au dormit cu el si i-au tors, una la cap, alta la picioare.

Pisicile au crescut impreuna si mi-as dori sa le adopte cineva pe amandoua.
Pt cine nu stie, e mai usor sa ai doua pisici decat una! Eu am avut toata viata cate o pisica, iar la un moment dat am luat-o pe a doua de pe strada, si am realizat ca viata e mai simpla cu 2 pisici, pt ca isi tin una alteia companie cand nu esti acasa, nu mai trag de draperii etc de plictiseala, nici nu mai sunt disperate sa-ti ia toata atentia cand vii acasa. Credeti-ma pe cuvant, e mai usor de intretinut 2 pisici decat una singura, si viata voastra si a lor va fi mai buna! Tot de atatea ori trebuie dat cu aspiratorul sa nu ai par in casa, tot o litiera cu nisip ai, doar ca trebuie sa cumperi mai multa mancare, asta e tot.

Ambele pisici au fost sterilizate de cand erau mici, nu au avut pui niciodata, si au amandoua carnet de sanatate.
Au trait doar in apartament, au o litiera mare si au fost hranite mixt, cu bobite, hrana umeda si ocazional carne cruda. Sunt amandoua sanatoase si au fost deparazitate regulat.
MITZI, cea neagra, a avut o copilarie grea – am adoptat-o dupa ce au chinuit-o niste copii prosti si i-au scos un ochi. A fost tratata vreo 2 saptamani de veterinar si acum e perfect sanatoasa, si fizic si psihic, doar ca nu mai are acel ochi (dar nu se observa nimic urat, e inchis, si blana ei stufoasa mascheaza bine lipsa ochiului). Altfel e foarte frumoasa, are blana lunga, coada stufoasa si ii place grozav sa fie periata. Nu e lacoma la mancare, tine la silueta si nu s-a ingrasat :)
FIFI, cea alba cu pete negre si portocalii, e foarte inteligenta si iubitoare. A fost adoptata de pui, statea in ploaie in fata blocului, singurica, fusese abandonata de cineva. Nu a avut nici o problema de sanatate, trebuie doar sa nu-i dam foarte mult de mancare ca are tendinta sa se ingrase. Dar am mentinut-o la o silueta buna mereu, e foarte frumoasa.
In poze nu arata asa frumoase ca nu au prea stat la pozat si pe mine nu ma cunosc asa de bine. Credeti-ma, amandoua sunt frumoase, alintate, torc, nu musca si nu zgarie. Si se iubesc intre ele, se spala una pe alta, se joaca…

As vrea sa ajunga la un om bun, sa aiba grija de ele toata viata lor. Au locuit mereu la apartament dar sunt sigura ca s-ar bucura si de curte. Nu au fost hranite cu mancare prea scumpa, sunt sigura ca se adapteaza. Sunt tolerante cu copiii (daca nu le chinuie) si pot fi o companie placuta si torcacioasa in orice familie, ori sa tina companie unei persoane singure, poate cum a fost tata – pisicile au calittaea de a reduce depresia oamenilor langa care stau…
Pentru moment locuiesc in acelasi apartament (care va fi vandut), de 2 ori pe zi vine cineva sa aiba grija de ele si sa le alinte. Daca credeti ca puteti sa le adoptati pe termen lung, pana vor fi batrane (adica inca vreo 18 ani :) si sa nu le abandonati la un moment dat, va rog sa ma sunati. Multumesc!
Izabela, 0724 27 88 27Completează mai jos formularul de adopție pentru Fifi si Mitzi sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0724278827


Formular de adopție