Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

2 pisici albe

NumeArchie si Luna,
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Acesta e Archie (baiat – 2 ani) si Luna (fata – varsta necunoscuta). El are ochii verzi si este extrem de vorbaret, iar ea are ochii galbeni si adora mangaierile. El e plin de energie, iar ea moţăie toata ziua. El adora sa te joci cu el, iar ea e topita chiar si dupa cea mai mica atingere (serios, nu am mai vazut o pisica atat de lipicioasa!)
Stau mereu impreuna, deci ar fi minunat sa fie adoptati impreuna. Se inteleg bine cu alte animale si sunt castrati. Au fost crescute in apartament.
Doar in Bucuresti, cu contract de adoptie.

Adresa de email:
Telefon: 0774562794Completează mai jos formularul de adopție pentru Archie si Luna sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0774562794


Formular de adopție

Un mesaj

Bună, eu te-am sunat mai devreme. Voiam să întreb dacă frumoșii de mai sus s-au adoptat – dacă nu, aș fi interesată să-i iau eu. Poți să-mi scrii pe mail sau să mă suni pentru detalii, fără probleme. Merci mult!