2 motani care vor acces la curte

NumePuiu' si Milo, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0749994597
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 6 luni
EtichetePuiu’ si Milo sunt 2 motani salvati de pe strada (unul acum 2 ani, altul acum cateva luni) dar tot ce isi doresc este sa aiba acces si afara. Sunt invatati cu d-ale casei, foarte iubitori si jucausi, dar statul in apartament le place doar partial. Toata ziua cer sa fie scosi afara, iar dupa orice plimbare plang pe la geamuri si incearca sa deschida usa ca sa iasa inapoi.
Sunt ambii sterilizati si deparazitarea li se face regulat. Tin foarte mult unul la altul, sunt de nedespartit, de cand a fost adus cel mic in casa -Milo – Puiu’ este mai fericit si mai putin anxios. De aceea ar trebui adoptati ambii odata si tinuti impreuna, se au ca fratii si sufera enorm daca sunt despartiti.
Nu pot fi tinuti inchisi constant in apartament anume din cauza faptului ca isi doresc sa stea si pe afara, de aceea se dau in adoptie cuiva care sa aiba curte si sa le ofere ceea ce nu pot eu sa le ofer – libertatea de a fi pisici adevarate.Completează mai jos formularul de adopție pentru Puiu' si Milo sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0749994597


Formular de adopție