Zepter & Tigrutzu isi cauta o casa

NumeZepter & Tigrutzu, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0726339256
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 aniSperiati, dar totusi jucausi si plini de viata, cativa pisoiasi isi fac veacul in spatele blocului in care locuiesc. Niste vecini mai milostivi le-au pus cate un bol cu boabe si apa. Pe langa mancare, insa, lor le lipseste afectiunea, o casa, un stapan. Eu i-as lua la mine, insa pisica mea aflata la o varsta inaintata nu suporta nicio alta pisica pe teritoriul ei (intra in greva foamei deindata ce simte in casa alta pisica).

Zepter este cel mic, portocaliu, dependent de fratele lui de la o alta mama. Are doar 4-5 luni, e tare speriat si e nedezlipit de celalalt; Tigrutzu are, in schimb, cam un an, e foarte bland si iubaret. I-am dus ieri seara pe amandoi la Praxis Vetlife in Bucuresti pentru un control, deparazitare si sterilizare (nu poate fi sterilizat deocamdata decat cel mare, celalalt este prea mic). Noi putem asigura vaccinarea, deparazitarea si sterilizarea lor si sa le asiguram un acoperis deasupra capului pana duminica. Dupa care, daca nu ii vrea nimeni, exista sansa sa ajunga din nou in strada. Asadar scriu acest anunt in speranta ca undeva e cineva care vrea si poate sa infieze unul dintre ei (sau pe amandoi). Tel. 0726 339 256.

Adresa de email:
Telefon: 0726339256Completează mai jos formularul de adopție pentru Zepter & Tigrutzu sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0726339256


Formular de adopție