WOODY

Numewoody, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon mail
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 săptămâni“Stiti cum se zice ca pisicile au mai multe vieti? Ei bine eu simt ca am trait cateva vieti separate pana acum.

Candva, demult, eram pisoiul iubit al cuiva. Stateam in casa, aveam patutul meu, eram sterilizat. Era o viata ok, sau asa credeam.
Apoi deodata, s-a terminat.

A inceput o alta viata.
M-am trezit in padure, patutul era si el langa mine si in litiera mi s-a lasat toata punga de boabe. Am fost asa socat ca nu m-am miscat de acolo. A plouat, tot nu m-am miscat.
Partea buna e ca acea viata a fost destul de scurta. Dupa cateva zile, un grup de prieteni ce se plimbau cu cateii prin padure au decis sa imi arate o ALTA viata.

Asa a inceput cea de-a treia viata a mea.
Pare frumoasa dar stiu ca nu e cea de termen lung. Multe alte animalute asteapta aici Viata alaturi de familia lor. Unii au plecat si o traiesc deja.

Unde vreau sa ajung: Vreau sa incep o noua viata alaturi de tine. Vreau sa fie cea mai lunga, frumoasa, calma.
Am nevoie sa ma respecti si mi-as dori sa fiu singurul tau animalut desi ma inteleg bine cu catei si pisici sociabile si linistite.
Sunt un motan de talie mare mare, calm, afectuos dar te voi anunta cand am nevoie de spatiu.

Ma cheama Woody.”

Woody are cam 3-4 ani.
A fost abandonat impreuna cu patutul, litiera in care erau varsate 2 kg de boabe, la marginea unei paduri si astepta sa moara. Era in soc, slab si nu se misca din loc. Era si castrat. Toate semnele ca a fost candva parte din familie.

Este un motan de talie mare.
Poate fi adoptat doar la apartament cu plase sigure, in Bucuresti.

Daca simti ca ar putea incepe o noua viata alaturi de tine, scrie-ne:Completează mai jos formularul de adopție pentru woody sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: mail


Formular de adopție