Vrei să salvezi un suflet special? Adoptă-l pe Apple!

NumeApple, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0753478712
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 zile
EticheteCând vă gândiți la motanul ideal, probabil vă gândiți la un motan iubăreț, care nu s-ar dezlipi niciodată de dumneavoastră și care toarce non-stop, leneș. Ei bine, exact așa e Apple! Cu siguranță mai rar ați văzut un pisoi așa de dulce.

Cum de nu a fost adoptată încă așa minunăție? Ei bine, încă de când era mic puiuț, Apple a rămas în 3 lăbuțe. Lucrul ăsta nu-i afectează cu nimic calitatea vieții și Apple se poate bucura de viață exact ca fiecare motănel de vârsta lui, dar se pare că pentru majoritatea oamenilor un astfel de defect (pur vizual) e de neconceput. Și uite-așa Apple nu și-a găsit încă o căsuță a lui, cu un Om al lui.

Partea bună e că poți fi tu Omul acela care schimbă statisticile, oferind un cămin și afecțiune cât duce carul unui pisoi mai greu adoptabil.

Apple are mai puțin de 1 an, e deparazitat, vaccinat, sterilizat, cu carnetul de sănătate la zi. Nu-i mai lipsește decât o viață minunată, alături de familia lui.Completează mai jos formularul de adopție pentru Apple sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753478712


Formular de adopție