Vrei să răstorni statisticile? Adoptă-l pe Afin!

NumeAfin, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0753478712
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 luni
EticheteConform statisticilor, șansele ca eu să fiu adoptat sunt foarte mici. De ce? Pentru că sunt un motan negru. Pe deasupra, am și codița amputată, ceea ce, după părerea mea, mă face și mai simpatic și haios când defilez prin cameră, dar, deh, din ce aud de la prietenii mei care, dintr-un motiv sau altul, nu au fost nici ei încă adoptați, se pare că oamenii sunt superficiali și vor doar pisici „normale” sau „ca la carte”.

Eu însă nu mi-am pierdut încă optimismul. Sunt convins că e acolo Omul meu, care o să mă aleagă după charisma mea, după lipiciul pe care-l am, și nu după culoare sau după cât sunt de „întreg”. Nu v-am zis încă că sunt un motănel incredibil de afectuos și că torc încontinuu? Greșeala mea! Dar chiar sunt. Și recunosc și că mă adaptez ușor într-un mediu nou. Ce mai? Omul care mă va lua acasă va fi incredibil de norocos!

Mă numesc Afin, am în jur de 1 an, sunt deparazitat, vaccinat, sterilizat, cu carnetul de sănătate la zi. Deci nu ai ce să-mi reproșezi. Mai bine adoptă-mă odată și strică statisticile alea sumbre!Completează mai jos formularul de adopție pentru Afin sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753478712


Formular de adopție