Vrei să locuiești în casă cu un mic dictator? Adoptă-l pe Jelly!

NumeJelly (Gelatină/Jeleu), Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0753478712
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 săptămâni
EticheteJelly a primit de curând o cerere de adopție, pe motiv (foarte serios) că are „fața la fel de drăgălașă ca a lui Hitler”. Nu susținem astfel de poziții, așa că nu s-a concretizat acea adopție. Dar putem să recunoaștem că în casa unde stă acum în foster Jelly se poartă ca un mic dictator.

Hotărăște singur când e ora de masă (a se citi: se servește pe cont propriu din punga de bobițe), insistă să deguste tot (adică își bagă botul în orice pahar lăsat nesupravegheat), ține ore de sport obligatorii (te face să alergi prin casă după el până-ți dai duhul) și în general face doar ce vrea el. Pe scurt, face toate boacănele posibile, numai și numai să-ți atragă atenția. Va fi o mare belea pe capul viitorilor adoptatori!

Punctul lui slab? Alinticiul. Pe cât de energic e el, pe atât de ușor se topește când primește mângâieri și pupici. Mai are sens să zicem că doarme în cele mai ciudate și contorsionate poziții? Că doar de asta i se zice Gelatină sau Jeleu.

Are în jur de 6-7 luni, e deparazitat, vaccinat, cu carnet de sănătate la activ, învățat la litieră.

Și abia așteaptă să te cunoască pe tine, Omul lui, ca să-ți facă viața deopotrivă minunată și amară!Completează mai jos formularul de adopție pentru Jelly (Gelatină/Jeleu) sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753478712


Formular de adopție