Vrei să ai satisfacția că ai salvat un puiuț amărât? Adoptă-l pe Ricky

NumeRicky, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0753478712
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 săptămâni
EticheteRicky, motănelul de 3 luni rămas fără un ochișor în urma rinotraheitei își așteaptă în continuare familia perfectă, care să poată trece peste mica lui imperfecțiune. El nu are niciun fel de nevoie specială, doar nevoie de multă afecțiune, pentru că este la rândul lui un pisoi iubăreț rău. Și când zic iubăreț mă refer la faptul că, dacă se întâmplă să lucrezi la birou și să nu-l bagi în seamă, vine și-ți bagă botul în gură, ca să-l pupi. Sau cațără pe tine torcând. de fapt, e de ajuns să-l atingi cu un singur deget ca să înceapă să toarcă. A tors chiar și când i-am făcut baie.

Zic din proprie experiență, și cred că mulți oameni o pot confirma, că pisicile care au handicapuri (sau mici imperfecțiuni, cum le zic eu) sunt mult mai afectuoase și recunoscătoare decât pisicile normale, fără probleme.

Surorile lui, deși mult mai timide decât Ricky, și-au găsit imediat adopții, pe când el a rămas în urmă. Ricky le simte lipsa și pare să știe că pe el nu-l vrea nimeni, așa că i-ați schimba viața și l-ați face foarte fericit dacă i-ați oferi o căsuță pentru totdeauna.

Ricky se adoptă deparazitat intern și extern și învățat la litieră, în București (noi stăm în sectorul 3).Completează mai jos formularul de adopție pentru Ricky sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753478712


Formular de adopție