Vrei să adopți o pisică fotomodel? Iat-o pe Milka!

NumeMilka, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0753478712
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum o zi
EticheteDe ce-o fi Milka atât de finăăăă? Sau cum era reclama? Nu știm să vă zicem exact de ce e Milka noastră atât de fină, în ciuda greutăților îndurate de stradă, care și-au lăsat amprenta asupra urechiușelor ei, cotonogite, dar care acum se refac. Cert e că Milka e una dintre cele mai elegante pisici pe care le-am văzut, cu niște ochi mari, rotunzi, ce te hipnotizează imediat.

Milka se acomodează încă cu prezența oamenilor, ceea ce înseamnă că-i e frică de atingeri, de gesturi bruște și preferă să stea pitită într-un colțișor. Dar, dacă-i vede anunțul un om foarte răbdător, eventual și cu puțină experiență în socializarea pisicilor, suntem siguri că în câteva săptămâni se va da pe brazdă și va deveni o pisică încrezătoare și prietenoasă.

Frumușica noastră are mai puțin de 1 an, e deparazitată, vaccinată, sterilizată, cu carnetul de sănătate la zi. Îi mai lipsește doar o familie pentru totdeauna.

Oare poți fi tu familia ei?Completează mai jos formularul de adopție pentru Milka sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753478712


Formular de adopție