acum 4 ani

Întrebări și răspunsuri »

Vreau si eu un pui de pisica radgoll sau birmaneza pentru fetita mea de 8 ani.Isi doreste foarte mult o pisicuțăsi nu imi pot permite cu veniturile mici pe care le am.Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.

2 raspunsuri

Ia-i o jucarie de plus daca nu-ti permiti.
Nu-ti mai invata copilul sa astepte sa primeasca pe moca ceva ce nu-si permite, de fapt, la momentul actual. Mai bine ii iei o jucarie si o incurajezi sa invete bine sa ajunga sa-si permita tot ce vrea cand va fi mare :)

SAU

adopti o pisica oarecare si nu mai prezinti pretentii. O inveti ca e un suflet, nu un ceva frumos de care se poate plictisi in 2 saptamani.

Eu te sfatuiesc sa mergi pe varianta 1. Nu se iau animale pentru copiii. Ei nu-si pot asuma o reponsabilitate.

Si de ce vreti neaparat de rasa? Sa stiti ca sunt mai predispuse la boli decat o pisica rasa comuna. Daca nu va permiteti costul pisicii credeti ca va permiteti ingrijirea ei? Mancarea premium e scumpa, daca nu-i dati va treziti ca face ba ceva la rinichi, ba ceva digestiv etc. Va permiteti ecografii si analize , interventii chirurgicale sau o dati in strada?
Daca vreti neaparat animal luati un suflet amarat de cateva luni ca tot e ger afara, ii dati ce mancati dvs. si niste bobite si macar ii e mai bine decat in strada. S-ar putea sa aveti surpriza ca pisica nu e ceea ce credeati si s-ar putea sa ajunga inapoi de unde a venit. Cel putin trece iarna.