Vivi, printesa

NumeVivi, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0726766769
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteDupa cum stiti manierele alese sunt importante in viata, asa ca am decis sa le invat inca din primele luni de viata. Si cred ca am reusit destul de bine, daca toti imi spun “printesa”. Sa fie oare si din cauza ca am blanita pufoasa si matasoasa ca o rochie de matase? Sa fie oare si din cauza ca privesc cu multa duiosie tot ceea ce se intampla in jurul meu, sau pentru ca fiecare pas al meu este asezat cu foarte multa grija pe podea, atunci cand imi urmaresc jucaria. Am gasit! Numele meu vine de la delicatetea cu care “servesc masa”. Sunt speciala pentru ca sunt frumoasa, sunt speciala pentru ca sunt educata si sunt speciala pentru ca reusesc sa fac pe oricine sa se indragosteasca de mine.
Daca iti doresti o companie placuta care sa-ti incante simturile, m-ai gasit!
Eu cu siguranta te voi iubi si impreuna putem sa facem multe, inclusiv sa te alint cand ai “o zi cu nori” si cer foarte putin din energia ta, pentru crestere. Sanatoasa sunt! Frumoasa sunt, delicat sunt, si dornica de invata deasemenea. Ce zici? Ne potrivim?
Viviana

Adresa de email:
Telefon: 0726766769Completează mai jos formularul de adopție pentru Vivi sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0726766769


Formular de adopție