URGENT: pisoiasi pe strada, vecini care ii vor morti

Localitate Bucuresti
Telefon 0745590047
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 8 ani
EtichetePatru pisoiasi de aprox 3 luni isi cauta casa, macar un loc sigur unde sa poate dormi linistiti, fara frica. Deocamdata traiesc pe strada, eu ii hranesc, dar din cauza cainelui nu ii pot lua la mine. Un fratior de-al lor a fost deja omorat, si mi se rupe inima ca nu ii pot ajuta altfel decat cu mancare si mangaieri. Doi dintre pisici (baieti) sunt alb + gri tarcat (un gri mai deschis, pufos), si sunt foarte dulci si afectuosi. Al treilea este alb cu niste pete semitarcate (probabil fetita, si foarte docila), iar al patrulea e alb, cu coada neagra si doua pete tarcate pe cap (tot baiat, insa cam salbatic, poate fi ok pentru curte). Stiu ca probabil ca sunt pisici mai pufosi si mai de rasa spre adoptie, insa sufletele astea chiar au nevoie de o casa si cineva care sa aiba grija, si sunt convinsa ca va vor fi recunoscatori.

Voi suporta cheltuielile de vaccinare, deparazitare, si sterilizare. Pisicii sunt in Bucuresti, insa ii pot transporta si in imprejurimi.
Adresa de email:
Telefon: 0745590047

pisici53

Completează mai jos formularul de adopție pentru "URGENT: pisoiasi pe strada, vecini care ii vor morti" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0745590047


Formular de adopție