Urgent , pisicute in mare pericol

Localitate Timisoara
Telefon 0356461195
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 8 ani
EticheteDoi pisici foarte frumosi si educati pentru adoptie impreuna ca sint frati. Cel negru e Jimmy, baiat, iar fetita e cea cu alb si se numeste Bagera. Jimmi raspunde la orice chemare si este extrem de languros. Fetita e nepasatoare, dar si ea e foarte blinda si se alinta usor.
Sotia mea i-agasit in urma cu vreo 5 saptamini , abandonati intr-un cimitir din Recas.
I-a adus acasa si i-am crescut cu mare drag. Acum sint foarte frumosi si curati. Nu au paraziti de nici un fel. Toata lumea ii iubeste si nu am vrea sa ne despartim de ei, dar exista un mare necaz.
DIN PACATE avem un vecin care ii va omori in citeva zile daca nu le gasesc stapin. Nu e nici gluma, nici minciuna. El si mai ales sotiia lui, nu suporta pisicile. S-au mutat linga noi, in urma cu cca 3 ani, timp in care mi-au omorit vreo 6 pisici. Saptamina trecuta a ras pisicile de pe toata strada, inclusiv cea a cumnatului meu care si el imi este vecin. Cind , sotia mea a adus acesti doi pisoi, i-am zis ca i-a condamnat la moarte. Asa ii spusesem si despre cel dinaintea lor care , si el era adoptat. A fost otravit de catre “bunul vecin”. Acum pisoii au crescut si incep sa fie curiosi prospectind zonele in care nu au fost. Stau mult cu mine in atelierul meu de lucru, dar uneori se indeparteaza catre spatiul vecinului . I-am recuperat de multe ori din zona periculoasa.
Indraznesc sa fac apel , poate cineva are nevoie de ei sau placerea sa ii ia sub obladuire.
Cumnatul meu pleaca zilele acestea spre Bucuresti, venind de la Recas. Ar putea sa-i aduca in orice localitate prin care trece. Sau ii aduc personal pe ruta Vinga-TM-Lugoj-Caransebes.
Va rog sa ma contactati la : [email protected] com, sau 0356461195 ( L-Vintre orele 10-20 si S: 10-16)
Adresa de email:
Telefon: 0356461195

pissi1
PICT80321
PICT80141

Completează mai jos formularul de adopție pentru "Urgent , pisicute in mare pericol" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0356461195


Formular de adopție