Urgent negrut pentru adoptie!

Localitate Bucuresti
Telefon 0725458248
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteVin cu vesnica poveste: a luat pisicul mic de tot dupa ce l salvasem de o raceala crancena la plamani, acu are pisicul 7 – 8luni si mi l aduce maine inapoi. De ce? Cum adica de ce?! Pentru ca roade chestii si mai face nebunii, pentru ca sapa n pamantul florilor, mananca plantele care nu stau unde nu se duce el si nici pe raft, stau pe jos si…primeaza frunzele, ca nu ele ataca pisicu ci el pe ele…etc. In mare parte il da pt ca unii oameni sunt mizeri si incapabili sa si asume grija unui animal. Si decat stapanul sa l educe si sa zbiere nitel la el sa l dezvete, a decis ca e mai bine la curte la cineva care sta langa nu stiu ce padure….ca nici nu s – 20de grade afar….
Am turbat, am facut spume la gura si l am convins sa mi l dea inapoi, dar nu il pot pastra ca am 2 si mai salvez de pe strada, n am mult spatiu si unul din ei e si ft gelos si nu mi mai mananca oricat l as rasfata numai pe el.
Nu sariti cu injuraturi ca am injurat si eu destul si e degeaba. Deasemenea sfatul unde s 2 merg si 3 nu tine pt ca daca s 3 nu mai pot salva nimic din strada si la 3 permanenti nu fac fata.
Daca cineva doreste adoptie, exclus curte, el fiind invatat numai in casa, dati de veste si anuntati ma va rog mult (asigur castrarea lui la 1 an si il dau cu tot ce i trebuie).
Mentionez ca nu e rau, nu e agresiv, stie la litiera si nu face nimic mai mult decat orice pisica pui.
Mulțumesc.
Adresa de email:
Telefon: 0725458248


Completează mai jos formularul de adopție pentru "Urgent negrut pentru adoptie!" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0725458248


Formular de adopție