Tyara, minune de fetita, isi cauta familie pe masura ei

NumeTyara, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0744440604
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum o lună
EticheteTyara este de o inteligenta, delicatete si afectiune absolut deosebite. Daca ai o inima iubitoare, fii pregatit: Tyara iti va topi sufletul de tot, te va vraji nu doar cu frumusetea ei delicata, ci si cu personalitatea ei calda si buna si gingasa.
Am salvat-o impreuna cu o prietena dintr-o situatie critica. Acolo unde a stat nu avea o viata, ci pur si simplu supravietuia. Fara minimul de ingrijiri, fara dragoste, fara nimic.
Si cu toate acestea, din prima clipa cand am atins-o, s-a destins sub mangaierile noastre, a inceput sa toarca si sa faca cozonacei. La schimbarea locului dupa adoptie, ne asteptam sa fie un pic speriata din nou, deci are nevoie de oameni priceputi si cu experienta.
Deci ea are nevoie acum de un camin unde sa fie primita cu toata dragostea, de oameni delicati si cu rabdare, pentru care pe primul loc sa fie fericirea ei. Asa ne dorim, ca de acum incolo sa nu mai sufere, sa fie in siguranta si foarte, foarte rasfatata.
Daca ar fi sa fie a doua sau a treia pisicuta a casei, ar fi si mai bine, Tyara fiind foarte blanda si de treaba cu alte pisicute.
Sterilizata, deparazitata, vaccinata, cu teste de sange la zi.
Data de nastere estimata: Septembrie 2018
Exclus curte; cu contract de adoptie

Adresa de email:
Telefon: 0744440604Completează mai jos formularul de adopție pentru Tyara sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0744440604


Formular de adopție

2 mesaje

Buna seara,

Mai este de actualitate anunțul?

Mulțumesc,
Lorena

Bună seara! Mai este valabil anunțul?
Mulțumesc mult.