Titou, motănel prietenos în căutare de forever home

Localitate Bucuresti
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum o săptămână🥐 Meet Titou, motănel tip brioșă, setat pe dormit, tors și alintat! Contact – doar mesaj pe whatsapp 0799.043.637

Titou este tinerel, are aproximativ 10 luni și a fost ceva timp ajutor de mecanic auto într-un service din București. De curând a schimbat cheia franceză pe un nume inspirat din țara croissantelor. A primit și băiță, dar și deparazitare internă/externă. Are toate testele la zi (triplu test și FIV/Felv negativ), în curând începe schema de vaccinare și va fi sterilizat.

Are o personalitate docilă, este blând și prietenos, s-a adaptat foarte repede la viața de interior. Iubește oamenii și se pare că și cățeii! S-a îndrăgostit de cățelusa oamenilor care îl găzduiesc și nu l-ar deranja deloc să aibă un partener de joacă blănos la noua casă.

Dacă ești interesat/ă să afli mai multe despre el și să-i oferi a forever home, lasă-mi un mesaj pe whatsapp unde vom discuta detaliile adopției. Vom avea un interviu și vom semna un contract de adopție.Completează mai jos formularul de adopție pentru "Titou, motănel prietenos în căutare de forever home"


Formular de adopție