Timmy

Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Buna ziua!
L-am găsit pe Timmy într-o noapte, acum aproximativ 3 luni în spatele blocului abia mișcând. Pesemne nu mai avea mamă de ceva timp și nu reușise să se descurce. Dus de urgență la veterinar, acesta mi-a confirmat că deja era infestat de muște cu larve și așa a început cursa lui pentru supraviețuire. A stat internat în jur de 10 zile și după ce s-a întremat puțin l-am găzduit până la recuperarea lui completă.
Cum Timmy este refăcut, plin de viață (cum ar fi trebuit să fie de la început) și foarte jucăuș și prietenos, acum își caută o familie pe care s-o bucure cu prezența lui.
Este complet vaccinat, mănâncă atât bobițe cât și conserve – nu e pretențios – are carnet de sănătate, multe jucării, o litieră acoperită de care e îndrăgostit, iar despre tratamentele prin care a trecut pentru a mai fi astăzi aici, vă pot da numele doamnei doctor în privat, pentru a o întreba direct. Ea este artizanul “readucerii” la viață a lui Timmy, care era la câteva ore distanță de raiul pisicilor…
Orice repostare și ajutor sunt binevenite! 🙂
Cu mulțumiri!Completează mai jos formularul de adopție pentru "Timmy" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0745708257


Formular de adopție

3 mesaje

Bună ziua! Anunțul despre adopția lui Timmy mai este valabil..dacă da as dori sa-l adopt…Eu sunt din Iași..

Bună seara. M-ar interesa și pe mine adopția acestui băiețel absolut adorabil.
Sunt din București.
Putem discuta pe mail oricând pentru multe detalii.

Buna Seara!
Îl vrem noi, ne-am pierdut pisicuța cea neagră intr-un accident stupid, o iubeam enorm, era mascul și identic cu Timmy, plângem zilnic după al nostru!
0724769126 va rog sa mă sunați
Suntem din București