Tigroaica, tiganca si pantera cauta casuta/e

NumeTigroaica, tiganca si pantera, Femela
Localitate Braila Galati Tecuci
Telefon 0751630965
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 7 ani
EticheteSuntem 3 pisicute dulci si pline de dragoste si cautam stapani iubitori care doresc sa ne adopte.Suntem crescute in casa, deparazitate, sterilizate(una momentan dar ofer sterilizare si pentru celelalte doua).
Pentru cine doreste sa isi lumineze casa cu dragostea unei pisici rog sa ma contacteze prin telefon sau email.
Pisicile pleaca doar cu contract de donatie (prin urmare caut doar stapani responsabili).
Fiecare pisicuta vine cu un accesoriu sau mai multe(un sisal construit de mine, un patut de calorifer , un culcus de dormit normal ,cusca transport si altele).Sunt dispus sa ajut si cu mancarea, deparazitari cand se poate in schimb doresc poze din cand in cand sa ma asigur ca pisicutele sunt bine sanatoase.
Pisicile pot fi adoptate separat sau impreuna.
DETALII pisicute:
Toate sunt femele
TIGROAICA (cea maronie cu pete ca un trigru): rasa europeana , maronie cu diferite nuante inchis deschis, toate labutele albe ,burtica alb-maroniu deschis ,guleras alb.Varsta aproximativa 2 ani si 3-4 luni.Sterilizata, eleganta, foarte curata si linistita.Nume nu are, eu le chem dupa cum arata(tigru).
TIGANCA ( cea neagra cu boticul alb,labutele albe si burtica alba): rasa europeana,negru/alb.Varsta aproximativa 1 anisor si 1-2luni.Nu e sterilizata dar ma ofer sa o sterilizez pe banii mei,eleganta,vorbareata (raspunde cand vorbiti cu ea), foarte curata, dulce si ii plac foarte mult mangaierile,cuminte.Nume nu are, eu o alint cu Tiganca.
Pantera (cea neagra cu tendinte maroniu inchis la soare): rasa europeana , neagra total.Varsta aproximativ 8 luni.Nu e sterilizata dar ma ofer sa o sterilizez eu pe banii mei, dulce, jucausa, torcatoare(non stop aproape), energica, foarte curata, iubareata.Nume nu are, e alianta cu pseudonimul pantera.
Rog seriozitate si stapani responsabili care stiu sa iubeasca si sa fie iubiti.Sunt dispus sa ajut cu mancare,sterilizari,deparazitari si altele din cand in cand deoarece le iubesc foarte mult si vreau sa aiba tot ce e mai bun.Le dau din cauza ca sunt nevoit sa plec din tara deoarece viata e un pic dificila cu salariile din ziua de azi si nu pot sa le iau cu mine din pacate.
Adresa pe care ma puteti contacta este : si numarul de telefon 0751630965.
Adresa de email:
Telefon: 0751630965

14050030
15030013
14110024

Completează mai jos formularul de adopție pentru Tigroaica, tiganca si pantera sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0751630965


Formular de adopție

Un mesaj

Pentru mai multe poze cu fiecare pisicuta in parte va rog sa lasati o adresa de mail aici,pe mail sau la telefon.