Surorile Dahlia și Zumba își doresc un Crăciun ca în povești, alături de o familie pentru totdeauna

NumeDahlia și Zumba, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0753478712
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum o lună
EticheteDahlia este o superbă pisică calico, iar Zumba – o tigrată care s-a născut cu coada scurtă. De mici, s-au avut doar una pe cealaltă și se iubesc enorm.

Povestea lor începe în spate firmei unei farmacii, la înălțime, unde le-a născut mama lor. Dahlia a căzut într-o crăpătură minusculă din peretele dintre farmacie și un magazin alimentar, așa a aflat lumea de existența lor, pentru că săraca a plâns câteva zile, până a scos-o cineva de acolo. După alte câteva zile, s-a lăsat și Zumba prinsă, iar surorile au fost reunite. Și de atunci nu s-au despărțit deloc.

Au mai puțin de un an. Sunt curate, liniștite, nu fac stricăciuni. Sunt puțin timide, dar acum se află în foster, unde sunt socializate, și cu răbdare vor deveni cu siguranță niște pisicuțe încrezătoare și prietenoase.

Ele tot visează, de când erau doar niște ghemotoace, la familia lor permanentă, așa că s-au tot pregătit. Sunt deparazitate, vaccinate, sterilizate, învățate la litieră. Și merită o șansă la o viață fericită.Completează mai jos formularul de adopție pentru Dahlia și Zumba sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753478712


Formular de adopție