Sunt Marta și te invit în lumea mea

NumeMarta, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0724 363 750
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum o săptămână
EticheteBună, sunt Marta. Ca să mă poți înțelege, te invit să iei un loc în lumea mea. Pune-te în locul meu. Imaginează-ți: ți-ai petrecut primele luni de viață fiind a nimănui, abandonată. Apoi două femei te-au salvat și te-ai simțit dintr-odată înconjurată de afecțiune. Ai căpătat un motiv să lupți să trăiești. Care e schepsisul? Singura viață pe care ți-o pot oferi ele e într-o cușcă de internare în cabinetul lor veterinar, unde sunt mulți alți pacienți și animale salvate. Timpul trece și tu nu te poți dezvolta normal într-un spațiu atât de mic, care ar fi trebuit să fie doar temporar, până la adopție. Din cauza asta, devii temătoare față de alți oameni. Simți că oamenii ar trebui să-ți câștige prima dată încrederea înainte să pretindă afecțiune de la tine. Pentru că, până să le cunoști pe Aurora și Beti, toți oamenii te-au dezamăgit.

Ei bine, dacă reușești să te pui în locul meu și să empatizezi cu experiențele prin care am trecut înseamnă că vom fi buni prieteni. Știu că, după ce ți-am povestit totul, ai sigur impresia că am 100 de ani. Dar de fapt toate lucrurile astea multe mi s-au întâmplat în doar 6 luni, câte am eu. Sunt încă o puiuță. Și, oricât de mult țin la salvatoarele mele, a venit vremea să-mi iau la revedere de la ele și să ajung la căsuța mea permanentă, la familia mea pentru totdeauna. O familie răbdătoare, care să-mi dea timp să prind încredere în mine și în ea. Dar oare unde or fi acești oameni? Poate chiar aici?

Vă dau de pe acum un pont: îmi place foarte mult să fiu mângâiată pe cap. Oricât de teamă mi-ar fi la prima interacțiune, dacă reușești să-mi pui și un doar un deget pe cap primești sigur un torcăit sau două.

Am, așadar, 6 luni, sunt deparazitată, vaccinată și voi fi sterilizată înainte de adopție. Îmi caut o familie empatică, care să locuiască la bloc și să aibă plase la geamuri.

Dac vrei să ne cunoaștem, te aștept în vizită la City vet ❤️Completează mai jos formularul de adopție pentru Marta sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0724 363 750


Formular de adopție