Sufletel isi cauta familie

NumeSufletel, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0722563020
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 aniSufletel este o pisicuta care traia bine mersi impreuna cu fratii ei in gardina blocului. Le-am facut casute si le duceam mancare dimineata si seara. Asta pana in februarie cand a fost atacata de o haita de caini lasati liberi prin cartier de un inconstient. Am reusit s-o salvam la timp si s-a ales doar cu rani usoare. A fost tratata, deparazitata, sterilizata, iar acum, ca s-a refacut complet ii cautam o familie iubitoare. Este o pisicuta in jur de 2 ani, foarte desteapta, la inceput usor tematoare, dar odata ce se acomodeaza, devine foarte afectuoasa. Noi mai avem trei pisici si doi caini care nu au acceptat-o, asa ca am fost nevoiti s-o tinem pe balcon in tot acest timp (4 luni).
Ne dorim pentru ea siguranta unui camin pentru ca este o pisicuta linistita, delicata, afectuoasa, care nu merita sa ajunga inapoi in strada unde este expusa pericolelor.
Adresa de email:
Telefon: 0722563020


Completează mai jos formularul de adopție pentru Sufletel sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0722563020


Formular de adopție