Ștefi, pisica influenceriță. Adopt-o! (metisă, blană lungă)

NumeȘtefi, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0753478712
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 săptămâni
EticheteDa, știm, e sezonul puilor, dar noi i-am promis lui Ștefi că îi găsim un Om care să îi ofere afecțiune și răsfăț în ultimii ani de viață.

Ștefi e perfectă pentru o pisică influenceriță. Poate fi chiar the next grumpy cat. Bine, grumpy îi e doar expresia, că ea e o dulceață de pisică, ce s-ar gudura ore în șir ca să o mângâi. Ciripește foarte mult, are și personalitate puternică și e tare haioasă, mai ales când lasă toată alura de pisică serioasă la o parte și sforăie mai ceva ca un om.

Dacă vrei o pisică liniștită, cu care să-i judeci împreună pe ceilalți, dă-ne un semn pe Whatsapp și hai să o cunoști pe Ștefi!

P.S. Avantajul de a adopta o pisică adultă sau senioară e că, spre deosebire de pui, aceasta va fi liniștită, nu te va ține nopțile treaz/ă, nu va strica lucruri prin casă, nu se va cățăra pe perdele și veți avea multe momente de torcăieli și răsfăț.

P.P.S. Deși nu-și arată vârsta, Ștefi are în jur de 12 ani. Dar analizele îi sunt bune, nu dă semn de boală, așa că sperăm ca, înconjurată de atenție și afecțiune, să mai trăiască câțiva ani buni alături de familia ei.Completează mai jos formularul de adopție pentru Ștefi sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753478712


Formular de adopție