Sparky pentru adoptie responsabila

NumeSparky, Mascul
Localitate Bucuresti
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 săptămâniEu sunt Sparky si mami zice ca sunt frumos si dezinvolt ca un baiat de revista si ca ar trebui sa se bata pe mine producatorii de bobite si conserve ca sa le fac reclama. Va spun sincer ca nu ma intereseaza prea mult treaba asta mai ales ca nici nu prea stiu ce inseamna, in schimb vreau musai sa am o familie a mea care sa ma iubeasca si sa ma ingrijeasca pt urmatorii 15-18 ani.

Eu m-am pregatit temeinic pt asta, bine, fie vorba intre noi, nu am avut ce sa pregatesc pt ca natura m-a inzestrat cu calitati: frumos sunt, iubitor si pupacios sunt, curajos sunt. Poate exagerez un pic cu curajul ca uite ma tem de aspirator, nu imi place zgomotul asta deloc, dar in alte situatii, ma descurc de minune. Spre exemplu, eu, cand vad alte pisici, nu am nicio retinere, vreau sa fiu prieten cu ele, nu sasai, nu ma agit ca sifonul cum fac alti pisoi cand se cunosc. Asadar, daca mai aveti deja o pisicuta sau doua acasa si ma doriti si pe mine in familia voastra, cu mine e succes garantat, ma voi acomoda repede si cu voi si cu blanosul / blanosii ceilalti cu care de abia astept sa ma joc. Uite ca ma iau cu vorba si nu v-am zis ca am 6 spre 7 luni si vin cu carnetel de sanatate, deparazitari si vaccinuri.

Asadar eu sper ca in urma acestei prezentari desavarsite sa vad un interes maxim fata de mine.
Las mai jos emailul unde ma gasiti ca sa discutati cu mami, care mi-a zis sa va comunic ca vrea musai sa locuiesc la apartament cu balcon inchis si plase solide la geamuri ca sa nu existe accidente nefericite si sa ne putem bucura unii de altii pt urmatorii multi ani. Sa stiti ca daca vad inboxul gol in urnatoarele 2 saptamani, ma las de meserie. Cum care meserie? Asta de fotomodel.

Contact:
www.adoptii-animale-hope.orgCompletează mai jos formularul de adopție pentru Sparky


Formular de adopție