Shay – cel mai cuminte motanel

NumeShay, Mascul
Localitate Bucuresti Targoviste
Telefon 0762018962
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EtichetePana acum cateva saptamani imi era frica si de umbra mea…traiam pe strada si supravietuiam de pe o zi pe alta cu ce apucam sa mananc atunci cand nu ma bateau motanii din cartier.
Cuiva i s-a facut mila de mine, m-a luat de pe strada si m-a bagat intr-o cusca. Am crezut ca ala mi-e sfarsitul…dar ce sa vezi! Doamna de fapt m-a dus la doctor, mi-a tratat labuta umflata de la muscaturi, m-a scapat de paraziti si m-a sterilizat, imi da sa mananc si uneori vine si ma mangaie si sa se joace cu mine.
Stau singur pe balcon…am vrut o data sa vad ce e in afara balconului si m-am strecurat dupa doamna si cosmarul batailor a revenit brusc. De nicaieri a aparut o pisica. M-a scuipat, m-a atacat…se pare ca nu sunt bine venit aici…Este groaznic de trist sa stau singur pe balcon. Vreau si eu o casa unde sa torc la picioarele familiei mele…
Am doar un an, daca ma ingrijesti si ma ocrotesti, promit sa iti ofer multi ani de fericire de acum inainte! Ce zici? Ma iei la tine acasa? Semnat: Shay, un motanel cuminte si dornic de iubire. Sunt in Bucuresti dar vin eu la tine acasa in Bucuresti sau Targoviste.
Ma gasesti la 0762 018 962 sau poti sa-mi lasi un comment sau un mesaj pe Facebook la Raluca Porumboiu

Adresa de email:
Telefon: 0762018962Completează mai jos formularul de adopție pentru Shay sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0762018962


Formular de adopție