Sena, cea mai vorbăreață și alintăcioasă pisică din lume

NumeSena, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0753478712
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 zile
EticheteSena abia așteaptă să-ți întâlnească privirea ca să se apuce de trăncănit. Miaună pe diverse tonalități, gângurește, chiuie, de rar am văzut o pisică atât de vorbăreață, comunicativă și alintăcioasă ❤️

Povestea ei e una tristă rău. Noi am intrat în ea în momentul în care Sena a ajuns la cabinet, la City Vet, într-o stare jalnică, cu 4 pui fătați prematur. Puii s-au stins unul câte unul și Sena a suferit după fiecare dintre ei, dar a găsit totuși puterea să salveze și să crească un sugar orfan ajuns la cabinet cu câteva zile înaintea ei. Iar acum că puiuțul ei adoptiv e independent și pregătit pentru adopție, sperăm să-i găsim și ei o familie la fel de minunată ca ea, care să o facă să uite de toate greutățile prin care a trecut până acum.

Sena are mai puțin de un an și va fi sterilizată și vaccinată înainte de adopție. De asemenea, folosește cu succes litiera.

Dacă crezi că ai nevoie de o parteneră de discuții și alint, te așteptăm să ne dai un semn și să vii să o cunoști la City vet!

Contact: 0724 363 750 / 0753 478 712

P.S. știu că e perioada în care toată lumea adoptă pui, dar nu uitați și de pisicile (aproape) adulte. Ele sunt mult mai liniștite, mai puțin stricăcioase și mai dornice de afecțiune decât puii, care sunt niște mingiuțe de energie.Completează mai jos formularul de adopție pentru Sena sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753478712


Formular de adopție