Scăpărici o să te înduioșeze în fiecare zi. Adoptă-l!

NumeScăpărici, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0753478712
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 săptămâni
EticheteȘtim, dacă nu era “cu defect”, Scăpărici ar fi avut cel puțin 10 cereri de cum postam anunțul. Însă noi ne încăpățânăm să credem că există oameni care văd dincolo de imperfecțiuni și care o să-i dea o șansă pentru personalitatea lui minunată.

În fiecare vară, mii de pui care se nasc afară își pierd un ochi sau rămân chiar orbi din cauza unui virus neîndurător. Lui Scăpărici nu i-a putut fi salvat ochiul stâng din cauza nepăsării oamenilor, care l-au lăsat să zacă zile în șir până să-i ofere în sfârșit cineva ajutor. 

Cu ochiul drept, albastru, limpede, Scăpărici însă se bucură acum de viață fără să-și dea seama de imperfecțiunile lui. E un pisoi acum sănătos, torcăcios, alintăcios, care adoră să fie băgat în seamă, luat în brațe și pupat. E incredibil de vesel și se împrietenește pe loc cu oamenii noi. Se simte imediat ca acasă într-un mediu nou și nu are nicio nevoie specială. Doar aceea de a fi adoptat și iubit. 

Dacă crezi că Scăpărici e sufletul tău pereche, lasă-mi un mesaj pe Whatsapp!

P.S. Scăpărici are în jur de 6-7 săptămâni, e deparazitat intern și extern și folosește fără greș litiera. Completează mai jos formularul de adopție pentru Scăpărici sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753478712


Formular de adopție