Sârmuliță vrea să încălzească inima cuiva

NumeLiță - Sârmuliță, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0759018941
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
Etichete„Tot eu, Liță, deranjez.”

Așa vrea un pisic timid, de doar 1 an, să se introducă în fața Internetului, în speranța că să se va face dorit și iubit de un om cu inimă mare. Liță este numele lui, prescurtare de la Sârmuliță, pentru că atunci cand l-am găsit, corpul său firav asta denota – o sârmă, și nu oricum, ci ruginită. Între timp această asemănare cu o sârmă ruginită a rămas doar o amintire pentru că în prezent Liță s-a înzdrăvenit, a luat în greutate și nu, nu mai e „ruginit”, ba chiar înflorește de la zi la zi.
Cum a început totul: pe Liță (lovit probabil de o mașină sau bătut) l-am găsit sub o mașină, așteptând…da, îmi vine să plâng, dar asta făcea, aștepta să moară. Atunci nu am plâns, m-am chinuit să îl scot de acolo, l-am scos într-un final și am început luptele, alături de el, cu moartea. Am învins!!! Dar nu oricum, cu mari eforturi, după investigații la medic și o operație destul de costisitoare, și las capitolul financiar la o parte, pentru că asta a trecut, și o să zic că a fost costisitoare pentru Liță, pentru că el a dus munca cea grea, el a îndurat totul și el a avut amibiția să se repună pe picioare. Așadar, după ce a văzut moartea cu ochii și a avut mandibula deplasată și fracturată , Liță a reușit să își recapete puterea (de a trăi, de a mânca, pentru că nu putea să își miște mandibula) și chiar îndrăznește să creadă că cineva îl va dori.
Liță a avut parte de un foster minunat, iar acum că s-a însănătoșit, vă cere să îl ajutați să își găsească o familie serioasă, iubitoare și caldă, pentru că așa este el, este un pisoi serios, ambițios, iubitor și cald, care nu a zgâriat ori ciupit nici când suferea mai rău și mai rău.

Andreea 0759 01 89 41
P. S. Pata micuță de la botic este o murdărioară.

Adresa de email:
Telefon: 0759018941Completează mai jos formularul de adopție pentru Liță - Sârmuliță sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0759018941


Formular de adopție