Rita isi cauta casuta permanenta

NumeRita, Femela
Localitate Alba Iulia Bucuresti Sibiu
Telefon 0729477018
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum o săptămână
EticheteRita este o pisicuta Tortoiseshell, salvata de la moarte, impreuna cu mama ei si alti trei fratiori Toti si-au gasit casuta lor, insa din pacate, Rita nu a fost la fel de norocoasa. Ea s-a reintors din adoptie de doua ori din motive care nu au tinut de ea (neintelegeri intre cei care au adoptat-o si plecarea inoportuna din tara).
Asadar, Rita isi cauta casuta in care sa ramana pentru totdeauna. Rita este o pisicuta activa, curioasa si prietenoasa. Are aproximativ un an si sase luni. Este obisnuita la litiera si este foarte curata. Este “vorbareata”, asa ca iti va raspunde de multe ori cand o intrebi ceva, dar mai ales cand ii spui ca nu are voie ceva. Datorita faptului ca s-a intors din adoptii are incredere mai greu in oameni, dar odata ce i-ai castigat increderea iti va arata toate semnele de iubire ( de la “biscuiti” pe burta, pana la a te urmarii si la dus).
Ii place sa te urmeze prin casa si uneori sa sara pe spatele tau cand ii cureti litiera (in semn de afectiune pentru ca toarce si se freaca cu capul de capul tau).
Este obisnuta sa isi ascuta ghearele in locurile in care are covorasele speciale sau casuta. Este prietenoasa cu cainii ( a crescut impreuna cu doi caini) si cu alte pisici, insa nu stim cum se comporta cu copii mici.
Pleaca la casuta ei cu contract de adoptie, de preferat tot la apartament, sterilizata, cu carnet de sanatate si vaccinurile si deparazitarile la zi.
Dorim sa ii gasim o casuta permanenta, cu o mamica/un tatic responsabil care sa inteleaga ca ii trebuie timp de adaptare, rabdare si multa iubire.
Daca te-a cucerit, da-mi un telefon la 0729477018 si iti pot oferi mai multe detalii despre cum este Rita.


Completează mai jos formularul de adopție pentru Rita sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0729477018


Formular de adopție