Regina si Peintesa

NumeHera&Panda, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0723785772
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 săptămâni
EticheteHera si Panda sunt doua pisicute deosebit de tandre si iubitoare care merita toate mangaierile si toti pupicii.
Presupunem ca este usor de dedus care-i care. Hera (Birmaneza snow shoe) si Panda (Norvegiana de Padure) sunt mama-fiica, s-au avut alaturi de cand a aparut pe lume Panda, pe care mama ei, Hera, o iubeste si o ingrijeste si acum ca in prima zi. Hera este o pisica deosebit de inteligenta, putin cu nasul pe sus, pana i se face pofta de iubire. Atunci isi uita orgoliile si incepe sa te caute si sa te atinga bland cu labuta, ca sa iti aminteasca faptul ca merita un pupic. Panda este un deliciu… ea toarce la orice atingere. Pe capusor? – vai vai ce rasfat. Pe labute? minunat! Pe codita sau burtica? ce-am facut sa merit asta?? Ea este definitia blandetii.
Panda este rasfatata familiei, iar Hera stie asta, o pupa si o rasfata pana vine ora de joaca. Atunci mai uita si mai da si ea in mintea copiilor.
Aceste doua superbitati au crescut intr-o familie care le iubeste la nebunie. Problema a inceput sa fie despre locurile de munca si despre orele nesfarsite de singuratate pentru aceste pufosenii.
Ar merita pe cineva care sa se bucure de ele din plin si sa primeasca iubirea lor asa cum se cuvine.
S-au nascut in apartament si tot aici au crescut. Sunt vaccinate, sterilizate, deparazitate. Pentru orice informatii suplimentare, va stam la dispozitie.Completează mai jos formularul de adopție pentru Hera&Panda sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0723785772


Formular de adopție