Rasfatat mic, vreau familia mea

Localitate Bucuresti
Telefon 0732604444
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 7 ani
EticheteBuna, eu sunt HULK. Da, da, exact asa ma cheama. Nu sunt verde ci alb cu negru, dar cand mananc imi place sa scot zgomote de razboi :))) NOM, NOM, NOM….Sunt membru activ al gasitii The Avengers. Nu cei de la Marvel. Cei 7 pisicuti fantastici, abandonati sub o rulota. Ne gasesti povestea aici: https://www.adoptiipisici.ro/urgent-7-pisicute-abandonate-isi-cauta-familie/ .

Eu sunt cel mai mare dintre toti sapte si am energie sa impart si la altii. Ma inteleg bine si cu caini si cu pisici si iubesc oamenii mult (chiar daca unul dintre ei m-a abandonat). Torc la comanda si e de ajuns sa ma iei in brate si iti incep o oda de te relaxezi instantaneu.

Sunt educat la litiera, deparazitat intern si extern si sanatos tun. Te astept sa vii sa ma iei acasa si sa ma rasfeti mereu. Promit sa iti ofer doar dragostea mea neconditionata si multe momente pline de bucurii. Ca si in cazul fratiorilor mei, cautatam stapani responsabili, care sa iubeasca pentru totdeauna. Noi suntem din Bucuresti dar ne putem face buletin pe orice localitate. Daca ne vrei, nu iti face probleme, o sa te gasim si vom ajunge la tine.

Iti multumesc,
Hulk
Adresa de email:
Telefon: 0732604444

hulk-2
hulk-3
Hulk

Completează mai jos formularul de adopție pentru "Rasfatat mic, vreau familia mea" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0732604444


Formular de adopție