puiuț tuxedo de două luni, lipicios și jucăuș, răgușit de la cât a tot mieunat după ajutor

NumeĂla Micu', Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0753478712
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 săptămâni
EticheteL-am găsit pe domnișorul ăsta foarte speriat, hămesit și sigur mieunând de unul singur de multă vreme, pentru că era răgușit și nici acum nu și-a recăpătat vocea. Nu avea curaj să se apropie, dar cum făceam câțiva pași înapoi ieșea de sub mașină și mieuna în disperare, ca să nu-l abandonez și eu. Iar după ce am reușit în sfârșit să-l prind și l-am luat în brațe, a răsuflat ușurat și a început instantaneu să toarcă. De atunci toarce aproape încontinuu.

Deși nu i-a trecut încă de tot spaima, e incredibil de lipicios și jucăuș, cu o personalitate puternică (de exemplu, îl ignoram scriind postarea asta, așa că mi-a sărit în cap). Adoră să mănânce degete de om (dovada în poze), să-și târască mama-girafă prin toată camera, iar când i se face dor de mama lui pisică, îți sare în poală și miaună încetișor.

Are aproximativ două luni, încape în două palme, e deparazitat intern și extern și se dă spre adopție unei familii responsabile. Ar fi ideal să ajungă într-o căsuță unde mai e încă un pisic, pentru că am văzut că-i plac mult de tot tovarășii de joacă.Completează mai jos formularul de adopție pentru Ăla Micu' sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753478712


Formular de adopție