Puii orfani ZUZU si MURA, o lună jumătate

NumeZUZU si MURA, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 8 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 8 luni

Puiuții Zuzu (băiat tigrat) și Mura (fetiță neagră) sunt SĂNĂTOȘI, CUMINȚI, JUCĂUȘI și TORCĂCIOȘI. Sunt două ghemotoace de iubire, gata să facă viața mai senină omului care le va sări în ajutor. Au fost consultați la clinica Praxis VetLife, și NU au purici, au urechiușele curate, nas și ochi ok, iar gingiile sunt sănătoase. Se va face examen coproparazitologic și vor fi deparazitați intern.

Povestea lor e una tristă, ca a oricăror pui abandonați. I-am găsit în urmă cu două săptămâni în una dintre cuștile pe care le făcusem anul trecut pentru pisicile străzii și i-am hrănit & urmărit o vreme, ca să văd dacă n-au mamă. Din păcate, nu venea nimeni la ei și se făcea tot mai frig. Eu n-aveam cum să îi iau în casă, pentru că la mine e carantină – una dintre pisici a fost bolnavă de panleucopenie, o boală foarte contagioasă, care mă împiedică să mai aduc pisici noi în casă timp de un an de zile. Așa că am rugat o vecină să-i țină (pe vremea când erau trei frați), dar i-a scos afară fără să mă anunțe, după numai o zi, pe motiv că „nu știu să facă la litieră”, iar unul dintre micuți a dispărut. Așa că n-am găsit altă soluție decât să le amenajez celor rămași un culcuș în mașină (unde între timp au învățat și să facă la litieră), în speranța că vor fi adoptați în curând. Ideal ar fi să fie adoptați împreună, pentru că sunt foarte atașați unul de altul.

Detalii pe WhatsApp la 0744867394Completează mai jos formularul de adopție pentru ZUZU si MURA sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0744867394


Formular de adopție